Vinoteka Omnibus

Vinoteka Omnibus

Pokrenuli smo projekt Prigorske vinoteke vođeni činjenicom da su vina zagrebačke i zelinske regije nezasluženo zanemarena u ponudi hrvatskih vinoteka, iako se radi o jednom od najvinorodnijih, bogom danih prostora za proizvodnju vrhunskih vina. Mnogo manjih, a vrlo kvalitetnih proizvođača, često s količinama koje su zanemarive za velike trgovačke lance, onemogućavaju značajniji prodor ovih vina na šire hrvatsko, regionalno, a zašto ne, i svjetsko tržište. Vođeni entuzijazmom i ljubavlju prema vinu odnjegovanom rukom onoga koji često poznaje svaki svoj trs, vođeni sviješću o golemom rastu kvalitete, u ovoj ćemo vinoteci nastojati ponuditi najbolje što ova regija može pružiti.
Dakako, u manjoj mjeri, zastupljena su i vina drugih hrvatskih, a i svjetskih proizvođača.

Osim vina, u ponudi možete pronaći i kompletan vinski pribor te vinogradarsku i podrumarsku opremu.

 

NE PROPUSTITE - NAŠIH 10 GODINA POSTOJANJA DONOSE VAM 10% POPUSTA NA SVE BUTELJE - I TO NIJE SVE! ZA KUPNJU BILO KOJIH 6 ILI VIŠE BUTELJA DODATNI POPUST 5% - akcija traje sve do kraja veljače ili do rasprodaje zaliha!!!Vlastito vino iz vlastitih vinograda. Družeći se uz Prigorsku vinoteku, konačno je za Vaš stol spremno i svježe i pitko vino autohtonih sorata prigorskog kraja, Kraljevine, Beline, Plaveca žutog po popularnoj cijeni već od 9,90 kn bez PDV-a (rinfuza). Moguće i flaširanje i buteljiranje na zahtjev kupca. Brižnost rada u podrumu moguće je prepoznati u svakome gutljaju.
Vlastito vino iz vlastitih vinograda. Družeći se uz Prigorsku vinoteku, konačno je za Vaš stol spremno i svježe i pitko vino autohtonih sorata prigorskog kraja, Kraljevine, Beline, Plaveca žutog po popularnoj cijeni već od 9,90 kn bez PDV-a (rinfuza). Moguće i flaširanje i buteljiranje na zahtjev kupca. Brižnost rada u podrumu moguće je prepoznati u svakome gutljaju.
Atraktivni poklon paketi za svaku priliku
Atraktivni poklon paketi za svaku priliku
Voćna vina - vino od višnje u rinfuzi 35 kn/L. Po želji punjenje u boce. Buteljirana uvozna vina od borovnice, jabuke...
Voćna vina - vino od višnje u rinfuzi 35 kn/L. Po želji punjenje u boce. Buteljirana uvozna vina od borovnice, jabuke...Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Omnibus slavi 10 godina rada! Očekuju Vas vrlo ugodna iznenađenja od 21. siječnja pa sve do kraja veljače!

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.