Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.

UPRAVITELJ ZGRADA "DOMIUS" j.d.o.o.

UPRAVITELJ ZGRADA DOMIUS j d o o

DOMIUS  j.d.o.o. za upravljanje zgradama je trgovačko društvo registrirano za djelatnost upravljanja stambenim i stambeno poslovnim zgradama, za poslove održavanja zgrada, za savjetovanje u vezi sa poslovanjem i održavanjem, za izvođenje svih vrsta instalacijskih radova za vodu, struju, plin, grijanje i hlađenje, za čišćenje svih vrsta objekata. 

 

Kao upravitelj zgrada sa 2-godišnjim iskustvom upravljanja sa 15-tak zgrada  u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški  uveli smo u primjenu vlastiti nov i moderan model  organizacije upravljanja zgradama, sa naglaskom na daleko odgovorniji i transparentniji pristup prema suvlasnicima zgrada. DOMIUS j.d.o.o. na sve načine osigurava suvlasnicima da potpuno raspolažu svojim novcem uz potpuni nadzor računa pričuve na dnevnoj razini.  

 

Naš prioritetni zadatak u svakodnevnim aktivnostima je u prihvatljivom vremenskom roku pružiti suvlasnicima zgrada  kvalitetnu i profesionalnu stručnu pomoć, za što na raspolaganju imamo provjerene stručne savjetnike te izuzetno kvalitetne i zakonito registrirane  izvoditelje radova.  

 

Svojim postupanjem  DOMIUS j.d.o.o. želi  Vas suvlasnike zgrada dovesti u zakonom propisanu poziciju nalogodavca i istinskog vlasnika sredstava zajedničke pričuve.  DOMIUS  j.d.o.o.  će vrlo rado biti vaš  upravitelj u ulozi nalogo primca, koji odgovorno obavlja sve svoje dužnosti  za pripadajuću i ugovorenu naknadu.  DOMIUS  j.d.o.o.  vam nudi upravljanje vašom  zgradom po najnižoj ugovornoj naknadi u Slavonskom Brodu, ali  istovremeno uz osiguranje najkvalitetnijih usluga.

 

Nudimo vam besplatnu stručnu i savjetodavnu pomoć kod izrade teksta modernog i sa današnjim zakonima usklađenog  Međuvlasničkog ugovora  i  Ugovora o upravljanju zgradom, koji potpuno onemogučavaju  sve češću pojavu nezakonitog i štetnog trošenja sredstava zajedničke pričuve zgrade.

 

ZGRADAMA KOJE UGOVORE UPRAVLJANJE SA  DOMIUS j.d.o.o.  besplatno pružamo svu stručnu i savjetodavnu pomoć u rješavanju vaših životnih problema .... kako smanjiti troškove grijanja, kako se zakonito izdvojiti iz sustava grijanja, kako se alternativno grijati bolje i jeftinije, kako se riješiti obveze plaćanja paušala za grijanje nakon što se izdvojite iz sustava grijanja, kako provesti ugradnju individualnih vodomjera u stanove, kako smanjiti buku u sustavu grijanja .... i niz drugih besplatnih i korisnih savjeta. 

 

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge slobodno nam se obratite, pozovite nas na neobavezan  informativni sastanak  i vrlo rado ćemo se odazvati.  Spremni smo za rješavanje svih vaših poteškoća i problema !  

 

Pišite nam  na adresu ;       domius2016@gmail.com

Nazovite nas na broj ;          091-6041480

DOMIUS  j.d.o.o.  za upravljanje zgradama,  direktor Domagoj Štetić,  Naselje Andrija Hebrang  4/27,  1. kat, 35000  Slavonski  Brod,  OIB  06488872439,   žiro račun  HR7524850031100300396 .  Naselje Andrija Hebrang - Blok 4
Naselje Andrija Hebrang - Blok 4
Ulica Frana Supila 22B
Ulica Frana Supila 22B
NIKOLE TESLE 31
NIKOLE TESLE 31