Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.

UPRAVITELJ ZGRADA "DOMIUS" j.d.o.o.

UPRAVITELJ ZGRADA DOMIUS j d o o

DOMIUS  j.d.o.o. za upravljanje zgradama je trgovačko društvo registrirano za djelatnost upravljanja stambenim i stambeno poslovnim zgradama, za poslove održavanja zgrada, za savjetovanje u vezi sa poslovanjem i održavanjem, za izvođenje svih vrsta instalacijskih radova za vodu, struju, plin, grijanje i hlađenje, za čišćenje svih vrsta objekata. 

 

Kao jedan od mlađih  subjekata među upraviteljima zgrada u Slavonskom Brodu  uveli smo u primjenu vlastiti novi model  organizacije upravljanja zgradama, sa naglaskom na daleko odgovorniji i transparentniji pristup prema suvlasnicima zgrada.

 

Naš prioritetni zadatak u svakodnevnim aktivnostima je u prihvatljivom vremenskom roku pružiti suvlasnicima zgrada  kvalitetnu i profesionalnu stručnu pomoć, za što na raspolaganju imamo provjerene stručne savjetnike te izuzetno kvalitetne i zakonito registrirane  izvoditelje radova.  

 

Svojim postupanjem  DOMIUS j.d.o.o. želi  Vas suvlasnike zgrada dovesti u zakonom propisanu poziciju nalogodavca i istinskog vlasnika sredstava zajedničke pričuve.  DOMIUS  j.d.o.o.  će vrlo rado biti vaš  upravitelj u ulozi nalogo primca, koji odgovorno obavlja sve svoje dužnosti  za pripadajuću i ugovorenu naknadu.  DOMIUS  j.d.o.o.  vam nudi upravljanje vašom  zgradom po najnižoj ugovornoj naknadi u Slavonskom Brodu, ali  istovremeno uz osiguranje najkvalitetnijih usluga.

 

Nudimo vam besplatnu stručnu i savjetodavnu pomoć kod izrade teksta modernog i sa današnjim zakonima usklađenog  Međuvlasničkog ugovora  i  Ugovora o upravljanju zgradom, koji potpuno onemogučavaju  sve češću pojavu nezakonitog i štetnog trošenja sredstava zajedničke pričuve zgrade.

 

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge slobodno nas pozovite na neobvezan  informativni sastanak  i vrlo rado ćemo se odazvati.  Spremni smo za rješavanje svih vaših poteškoća i problema !  

 

Pišite nam  na adresu ;       domius2016@gmail.com

Nazovite nas na broj ;          091-6041480

DOMIUS  j.d.o.o.  za upravljanje zgradama,  direktor Domagoj Štetić,  Naselje Andrija Hebrang  4/27,  1. kat, 35000  Slavonski  Brod,  OIB  06488872439,   žiro račun  HR2224840081135011891Naselje Andrija Hebrang - Blok 4
Naselje Andrija Hebrang - Blok 4
Ulica Frana Supila 22B
Ulica Frana Supila 22B
NIKOLE TESLE 31
NIKOLE TESLE 31