Trubaci Srbije i Evrope

Trubaci Srbije i Evrope

Radimo koncrete po Evropi, a takođe smo gosti na raznim manifestacijama gde sviramo i najnovije pesme i "svoj blok" trubačkih melodija, među kojima su nezaobilazne one najpoznatije: "Đurđevdan", "Mesečina", "Kalašnjikov" i ostale najpoznatije numere koje se i najčešće traže. Naravno, orkestar je tu i da ispuni sve Vaše želje.

Trbaci

Trbaci

Dolazimo na vaš poziv da uveličamo vaša slavlja. Sviramo na svadbama, veridbama, kreštenjima, punoletstvima, maturama, ili bilo za bilo koji drugi povod za slavlje. U celoj Srbiji, regionu i Evropi.

Kontakt

Kontakt

 17510, Vladičin Han

 063/ 700-96-84

 069/ 223-1988

 061/ 223-57-97

www.trubacisrbije.com

Trubaci Beograd tel 063-700-96-84 Trubaci za Svadbe

Trubaci Beograd tel 063 700 96 84 Trubaci za Svadbe

TRUBACI TEL. 063/700-96-84                                                                                                                                                                                       TRUBA ZA SVADBE,VENCANJE,VERIDBE,KRSTENJE,RODJENJE,PUNOLESTVA,SLAVE,MATURE. TRUBACI BEOGRAD I OKOLINE DOLAZE PO VASEM POZIVU. TRUBACI SU DANAS JAKO BITNI I BEZ NJIH SE NEMOZE NI JEDNA SLAVLJA ODRZATI. TRUBACKI ORKESTAR MILANA PETROVICA NAJBOLJI BRASS BAND ZA VASTRUBAČKI ORKESTAR MILANA PETROVIĆA IZ VLADIČINOG HANA OSVOJIO JE DOSTA SRCA I OTVORIO DUŠE SVAKOG ČOVEKA SVOJIM ZVUKOM TRUBE. OSVAJAČ JE VELIKOG BROJA VREDNIH NAGRADA TRUBAČA.

Trubači Beograd, Novi Sad, Niš, Požarevac, Valjevo, Sopot, Mladenovac, Lazarevac, Veliko Gradište, Gornji Milanovac, Smederevo, Kragujevac, Krusevac, IndjijaTrubaci Beograd tel 063 700 96 84 Trubaci za Svadbe

Milan Petrović je rođen 1988. godine i kao veoma mlad čovek postigao je mnogo uspeha u svojoj trubačkoj karijeri. Milan je takođe i kompozitor muzike u svom orkestru, komponuje i izvodi muziku različitog žanra: music džez, rock, clasic... Imate priliku da ga pozovete da svojim zvukom uveliča vaše veselje i da uživate u njegovoj muzici i pravom zvuku trube.