TRAVAR DOKI.K. - TARAPEUT

TRAVAR DOKI K TARAPEUT

1912 Godine se obiteljski bavimo se nučenjem recepata ljekovitih biljaka

(TRAVARI )

 

 

 

 

 

 

 

pomažemo svim bolesnim ljudima u svijetu koji se žele lijećiti sa BIO ljekovima i prehranom jer su naši lijekovi

DODATAK PREHRANI

,sirupi - pomade , i svježe ljekovite trave  Korjeni.

U suradnji sa humanitarnom udrugom iz - hrvaske u zagrebu i koprivnici gdje izrađujemo u radijonicam naše lijekove .
udruge se zovu - I.H.U.I.T.U.S.D . I POSNJEDNJA NADA iz krapina

LIJEČENJE  ŠEČERA U KRVI ( DIABETISA )  i  masnoče KOLESTEROLA 

 

Spasite svoje srce i riješite se bakterija u organizmu.

recepti su stari  1912 godine  od  Osmanović Đule iz sarajeva   BiH.

Med i čuvarkuća kao prirodni lijek

Čuvarkuća je jedna od rijetkih biljka koje su tako dugo prisutne u narodnoj medicini. Još u spisima sačuvanim iz 9. stoljeća, kada nije bilo konvencionalne medicine, u odredbama koje potiču od Karla Velikog u kojima se stanovnicima sela naređuje uzgoj 72 važne biljke, u završnom poglavlju stoji: 

“Svaki seljak treba imati čuvarkuću na svojoj kući”.

Čuvakuča  je sama  riječ  da sto više bolesti  lijeći . Ko je ima  i zna  nikad nije bolestan .

za djecu dobro  za  imunitet i zdrav život ;

3 lista  ko palac  odraslog čovjeka velićine  iskuvati  u 3 dece vode i sa medom  popit  utokudana po decu .

2 lista isjeckati unajsitnije i jabučev ocat staviti da pokrije biljku  i,sačekati 1 sat  i popiti je Lijek za dijabetis mjesto  tableta  iliizulina  .

ove recepte nejmaju  nus pojava  svaki može da koristi  zdrav ili bolestan  .

 

Radi se o biljci koja dobro uspjeva u našim krajevima i može se lako uzgojiti u dvorištu ili posudi za cvijeće. Ljekovita svojstva su mnogobrojna.

 

Najpoznatija i najednostavnija upotreba je sok koji se sipa u uho prilikom uhobolje i potrebe za rastvaranjem smole u uhu. Sok i svježi listovi stavljaju se i na rane, ubode insekata, opekline i druge probleme na koži.

 

Ovdje ćemo vas međutim upoznati sa jednom mnogo efikasnijom kombinacijom. Radi se o mješavini kompletnih listova čuvarkuće i prirodnog meda. Smjesa je najviše korištena i preporučena za djelovanje na ciste u organizmu posebno ciste na ženskim organima i dojkama. Mnogobrojne su koristi za vaš organizam i između ostalog za tretiranje protiv crijevnih parazita, raka materice, srca, kao i upalne procese u tijelu.

 

Upotreba čuvarkuće u ovom lijeku je iznimno presudna. Potrebno je da napravite smjesu koja se sastoji od:

·             listova čuvarkuće 300 g,

·             pravog prirodnog meda (najbolje kestenov med) 300 g

 

Ova dva sastojka se miješaju u jednakom omjeru po 300 grama meda i čuvarkuće.

 

Čuvarkuća se ubere, dobro opere i samelje u blenderu ili nekoj drugoj mašini. Dobivena kašasta smjesa čuvarkuće pomješa se sa medom u staklenoj posudi ili tegli i dobro se izmješa nekoliko minuta da se sastojci sjedine. Smjesa treba da odstoji nekoliko dana, najbolje sedam dana, stim da je dobro da je povremeno opet izmješate. Posudu sa smjesom držite u frižideru.

Nakon 7 dana stajanja počnite je konzumirati. Ovaj pripravak uzimate svaki dan 3 puta po jednu jušnu kašiku. Prva kašika se uzima ujutro čim se probudite, druga u toku dana između obroka i treća pred spavanje.

Nemojte preskakti ako baš ne morate konzumaciju ovog prirodnog lijeka od meda i čuvarkuće. Proces liječenja traje od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci

ali ciste uglavnom nestaju nakon tog perioda.

U praksi se ova kombinacija meda i čuvarkuće pokazala efikasnom kod svih vrsta cisti u organizmu a posebno na ženskim organima i dojkama.

Sok čuvarkuće djeluje antiupalno te će, korisite li ovu smjesu redovno, pozitivno djelovati na upalne procese usta, grla te posebno želudca i probavnog trakta.

Analizama je utvrđeno da je čuvarkuća bogata antibakterijskim materijama i polisaharidima koji blagotvorno deluju na cjelokupni imuni sistem.

Sok a samim time i ovaj recept se može korisiti i za liječenje: epilepsije, nervoze, depresije kao i nemirnih snova i dječijih strahova.

Za one koji ne znaju čuvarkuća (Sempervivum tectorum) je višegodišnja biljka iz porodice Crassulaceae. Zovu je brojim imenima u našim krajevima: Gromovna trava, Gromovik,

ovj recept  vam poklanjam  travar  doki 

 LIJEČENJE  DIJABETISA  I  KOLESTEROLA  SA VELIKIM UPEHOM  100% U NAJ KRAČEM VREMENU .

Sastojek   dijabetissirupa ;

Auksin-

kalorija-

proteine-

ugljikohidrati-

vlakana -

kalijem-

bjelačevine -

šečera-

fosfora-

kalcija-

kalija-

željeza-

magnezija-

vitamina C;A;B;K-

bakra -

kalcijuma-

gvožđa-

cinarina-

silimarina-

betakaraten-

lutein-

kasatin-

kaven kiseline-

fenedne kiseline i njene estere hetrozide apigenola-

Kavo i mnoge druge  vitamine i milnerale  koje ne dostaju  bolesniku  u  tijelu  .Pa  dodajemo  i  druge  minerale  kalorije  ako je  obolijo  još na druge  dijelove  tijela  .Mi imamo  svoje recepte iz 1912 godine  koje  milijone oboljene ljude su izliječili  ,ali vjerovali su u prirodno  liječenje ljekovitih trava  - u dodatku prehrane

Možete  nas  posjetitina fesbook stranici  jer ovdje nejmamo za sada  mogučnosti  da prikažemo  ono naj važnije  dokaze  kavo na  You Tube  dovoljno je  upisati  travar doki . stime ste korak  naprijed  da čujete što naši pacijenti  ljudi govore  o našim  ljekovima   liepi  pozdrav od  travara  dokja  .

MI NEŽELIMO SE OBOGATITI NA NIČIJU BOLEST KAVO  DRUGI  MI POMAŽEMO  DA OZDRAVITE U NAJ KRAČEM ROKU  ŠTO VAŠE TIJELO PRIHVATI  LIJEČENJE  BIO  LJEKOVITE TRAVE .
DIJABETIS -ŠEČER U KRVI -masnoču kolesterol

DIJABETIS -ŠEČER U KRVI -masnoču kolesterol

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Zato smo  1912 godine lijećili ljude dok  nije bilo današnje medicine . Ove bolesti koje nabrajamo za liječenje ni  današnja medicina  ne liječi . nije za vjerovati  što čine  sokovi  biljaka ljekovitih  trava . samo treba  itrajati  snjima  .poznato je svima da svaka biljka ima svoje liječenje bolesti  ,napisana su  milijone knjiga  i milijardu  recepata  koji su možda ni danas  nisu ispitani za liječenje ? moji preci  i ja  prijatelji travari mojih roditelja  su  liječili i poznati su u BALKANU  - EVROPI  kao dobri  ljekari  travari,  ko go je kod njih se lijećio  izliječijo je svoju bolest . Pa i danas  kada ja pripremam  lijekove već 40 godina i više  . Svi su  zadovoljni i zdravi samo  treba  probati  ivjerovati  .

Što se tiče  liječenja bolesti dajemo 100% garanciju bez ikakvih nus pojava i da se  u naj kračem roku  bolesnik  izlijeći  što mu tijelo prihvati  BIO liječenje .

kod nas  se možete  i bezplatno  lijećiti ako ste  u socijalnoj asistenciju za pomoć  ugroženih sa popustom od 50% plačanja  lijekova 

veliki pozdrav.

Obavijest

Obavijest

Dragi posjetitelji,

želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

e-mail;dokikos40@gmail.com

 

Rado čemo vam  odgovoriti na sva vaša pitanja koja vas  zanimaju .

Česta pitanja .

1 )  Sirupi  i  pomade za  bolesnike  pripremamo  po  bolesniku  ,Njegovim nalazima od  doktora  koji  imate  i kvnu sliku - zato se priprema  lijek i čeka  po nekoliko dana . 

2)  coijene  sirupai pomada su za posebne bolesti  po dogovoru  za liječenje .

3)  đPošto smo  pokretna  apoteka  jer donosimo  lijekove tamo ko nam  narući  onad se  plača  po dogovoru  .  u krugu  10 km  od centra zagreba  je BEZPLATNA  dostava . 

4)  lijekovi su  zagaratirani  zdravi i imaju rok  upotrebe  kavo svaki  lijek  - moji lijekovi se proizvodu  svježi  od svježih  biljaka  trava ljekovitih . 

 

Sva ostala  pitanja  očekujem iodgovaram  onima koji se  sa slikom  registruju  samnom možete i na fesbook  u kontaktu  razgovora  moj je  fesbook  dokitravar dovoljno je da se  javite . 

 

lijepi pozdrav od travara DOKIA 

 

Kontakt

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca. E-MAIL; dokikos40@gmail.com 

 

Učlanite se u našoj stranici  i javite se  kod nas .