Obavijest

Dragi posjetitelji, želim Vam srdačnu dobrodošlicu na moju web stranicu. 

 

Na ovom mjestu možete se upoznati s mojim knjigama u digitalnoj i printanoj formi, ali i saznati nešto o meni kao autoru istih.

 

Sigurna sam da ćete uživati čitajući ove knjige i da ćete ih rado preporučiti drugima! 

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite mi se s punim povjerenjem putem  kontakt obrasca ili na e-mail adresu:

azemina.k53@hotmail.com

Sve moje knjige

Sve moje knjige

O AUTORU

 

Rođena u Augustu 1953. godine, Azemina Klobodanović, ex Dokaza, odrasla je u Zenici, u srcu Bosne i Hercegovine.

Nakon što je 1977.god. diplomirala na Univerzitetu u Sarajevu, Metalurški fakultet u Zenici, provela je više od 25 godina na Metalurškom institutu "Kemal Kapetanović" Zenica kao istraživač u oblasti fizičke metalurgije, te na poziciji rukovodioca Mehaničkog ispitnog i kalibracionog laboratorija, a kasnije rukovodioca Zavoda za fizičku metalurgiju u čijem sastavu su bila tri laboratorija. Preostale godine do penzije, radila je u području Sistema Upravljanja Kvalitetom kao Rukovodilac osiguranja kvaliteta na nivou ove institucije.

Odlaskom u penziju započeo je njen rad iz čistog zadovoljstva - počela je da piše priče iz svog života, svoja sjećanja iz detinjstva i dalje. Tako je nastala njena prva literarna knjiga "Out of spite" objavljena u digitalnom obliku putem online izdavača Kindle Direct Publishing.

Sada, kao penzioner, supruga, mama i majka, živi u istom gradu, uživa u penziji radeći ono što je čini sretnom. Autorica je knjiga "Iz inata" i "Život je dar" publikovanih u digitalnoj i printanoj formi, na bosanskom i engleskom jeziku.

 

Možete je pratiti na:

 

Facebook - Facebook profil

Twitter - https://twitter.com/k_azemina

Linkedin - https://www.linkedin.com/in/azemina-klobodanovic-36b851169/

Web stranica - https://k-azemina.simplesite.com