Stepsolutions Knjigovodstvo

Stepsolutions Knjigovodstvo

 

KNJIGOVODSTVENE USLUGE KOJE NUDIMO

 

Nudimo usluge kompletnog knjigovodstva i obračuna plaća na području Zagreba i zagrebačke ali i na području cijele Hrvatske jer koristimo mogućnosti online knjigovodstva i drugih alata kako bi komunikacija bila što jednostavnija. Uz nas je moguća kompletna elektronska komunikacija.

 

 

PROMJENA KNJIGOVODSTVENOG SERVISA

 

Ako ste donjeli odluku o promjeni knjigovodstvenog servisa, znajte da je to sasvim uobičajena stvar i procedura je vrlo jednostavna. Može se napraviti bilo kada tijekom godine, s tim da bivše knjigovodstvo završi određeni mjesec i preda Vam završnu bilancu, a nama je ta bilanca početno stanje i nastavljamo s normalnim radom od idućeg mjeseca. Iz našeg iskustva najkompliciranije je predaju napraviti kraj godine jer obično postojećem knjigovodstvu treba dodatno dva do tri mjeseca kako bi sve završili oko godišnjih obračuna, a novi servis u tom periodu nema početno stanje što je bitno za otvorene stavke kupaca i dobavljača.

 

 

ODABIR KNJIGOVODSTVENOG SERVISA

 

Odabir knjigovodstvenog servisa je bitna poslovna odluka . Kako ćete znati da ste dobro izabrali?

  • Bit ćete rasterećeni od administrativnih poslova kako biste se nesmetano mogli posvetitirazvoju vlastitog poslovanja
  • Znat ćeete da ste u sigurnim rukama, odnosno da Vam poslovanje ne izlazi iz domene zakonskih okvira
  • Vaš odnos s knjigovodstvenim servisom pozitivno će utjecati na Vaš poslovni uspjeh

 

 

Ako se tek želite upustiti u poduzetničke vode, otvoriti neki obrt, Udrugu i slično stojimo Vam na raspolaganju i svu papirologiju možemo napraviti za Vas , te predati relevantnim institucijama. 

Možemo Vam pomoći pri izradi poslovnih planova za samozapošljavanje što je trenutno vrlo aktualno pri HZZ.
Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.