skela-oplata

skela oplata

Poštovani posjetitelji poduzeće Zavelim j.d.o.o osnovano je u prosincu 2015 g. Osnovne djelatnosti poduzeća su, trgovina i usluge, najam i prodaja građevinske skele, oplate, transport robe i opreme.
Naš posao je da ponudimo najbolje i najefikasnije rješenje našim klijentima u odabiru kako skele tako i oplate za njihove potrebe u graditeljstvu i uslužnim djelatnostima.
Na osnovu dugogodišnjeg iskustva kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu radimo i zastupamo samo firme koje su poznati svjetski proizvođaći u svim aspektima graditeljstva sa iznimno visokom kvalitetom i svim atestiranim proizvodima kako bi zadovoljili današnje standarde sigurnosti na radu i učinkovitosti.
Na skladištu imamo konstantno veće količine skele i opreme kako bi zadovoljili potražnju i brzu isporuku. 
Za najam nudimo vam u posebnoj ponudi nove i rabljene strojeve, skele, oplatu i opremu iz našeg asortimana (iznajmi i otkupi).Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.