Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.

Salon za masažu "Studio Jelly"

Salon za masa u Studio Jelly

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite putem telefona ili kontakt obrasca.


"Masaža Je odlično preventivno liječenje, važno za održavanje zdravlja i kondicije. U današnje vrijeme, ljudi svih starosnih dobi se sve više okreću prirodnim terapijama kao načinu da se osjećaju dobro".
Masaža Je drevno iscjeljiteljsko umijeće koje ima izvanredno koristan učinak na sve tjelesne sisteme, od kojih ćemo naglasiti u daljem tekstu o masaži.


Živčani sistem podložan je dubokom utjecaju primjene masaže. Efekti masaže mogu da budu umirujući i sedativni, pružajući olakšanje Kod nervne razdražljivosti. Poremećaji kao što su nesanica, napetost, glavobolje i ostala stanja izazvana stresom, reagiraju na isceljiteljsku moć dodira kojim se mir i harmonija vraćaju u uznemireni um. Alternativno, efekti masaže na nerve mogu biti i stimulativni, dovodeći do povećanja aktivnosti mišića, krvnih sudova samih žlijezda.


Masažom djelujemo na tjelesno opuštanje i rasterećenje, pa ponekad i 15 minuta masaže može imati odličan učinak. Osim poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića, smanjenja boli, masažom djelujemo i na izmjenu tekućine, poboljšanje probave, a također na živčani sustav i rješavanje stresa Koji Je u današnje vrijeme sve prisutniji ü našem životu. Slobodno možemo reći da masažom poboljšavamo zdravlje, Aai vršimo i njegu tijela.