Restoran Talas Dunava

Restoran Talas Dunava

Ako ste u potrazi za mestom koje odiše toplinom, spontanošću, srdačnošću domaćina i domaćinskom atmosferom, onda je restoran Talas Dunava pravi izbor za vas. Nalazi se na samoj obali Dunava, na mestu gde je horizont najbliži njegovim gostima, a pogled na Dunav i krajolik impresivan.

Talas Dunava je zaista mesto za hedoniste, a pre svega za ljubitelje dobre hrane. Restoran je u etno stilu, i odiše toplinom drveta i porodične atmosfere. Pored restoranskog dela, restoran poseduje terasu sa pogledom na marinu, što gostima pruža mogućnost uživanja u čarima leta i lepog vremena pokraj vode.

 Radno vreme je od 09:00 h do 23:00 h, a na meniju restorana ljubitelji kuhinje mogu pronaći više vrsta domaćih gotovih jela, jela sa roštilja, a posebni specijaliteti su jela ispod sača i više vrsta ribe. Uz sve to, tu su i kvalitetna crna i bela vina, koja upotpunjuju ukus i doživljaj naših gostiju.

Sve ovo je upotpunjeno uslugom koju pruža ljubazno osoblje, a to je samo jedan od razloga zašto se naši gosti uvek vraćaju u ovaj porodični, a neretko i romantični ambijent. Vaše je samo da uživate u čarima pogleda i ukusa, ostalo je naša briga, jer je pristupačnost u ceni i usluzi naše drugo ime.Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.