poljoprivreda "3MD Agro" j.d.o.o

poljoprivreda 3MD Agro j d o o

Mi smo mala obiteljska tvrtka koja se dugi niz godina bavi poljoprivredom točnije proizvodnjom mlijeka. Zbog trenutnog stanja u poljoprivredi odlučili smo proširiti svoju djelatnost na proizvodnju povrća i žitarica kao i domaće kukuruze osmoretke (bijele i žute). Sjeme koje koristimo je iz vlastitog uzgoja i nastojimo se bazirati na ekološkoj proizvodnji koja je teška,mukotrpna i riskantna te zahtijeva puno rada i napora. Ovu godinu tvrtka bi trebala dobiti certifikat ekološke proizvodnje pa se nadamo da će se sav naš trud isplatiti. Osim proizvodnje bavimo se i prodajom naših proizvoda tako da se tu osim sezonskog povrća može naći grah; plavac,zelenac i trešnjevac, zatim ječmenova kaša kao i kukuruzno brašno i dr.tu su još i razni sirevi (svježi,kuhani koji može biti raznih okusa i suhi) kao i pravi domaći putar,sirevi su rađeni po starinski kako su nekad naše bake radile jer u njihovo vrijeme nije bilo sirila.Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike


Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slikeTvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.