Obiteljski dom "Barbara"

Obiteljski dom Barbara

Obiteljski dom za starije osobe Barbara nudi 0-24 brigu, skrb i smještaj za pokretne i nepokretne osobe po visokim medicinskim standardima.

Mi se brinemo o Vašem zdravlju, potrebama i pravilnoj prehrani. Primarna medicinska zaštita osigurana je u suradnji s ambulantom primarne zdravstvene zaštite. Specijalistički pregledi korisnika (fizijatar, internist, ortoped i sl.) obavljaju se u organizaciji ustanove u bolnici ili drugdje, po izboru i potrebi korisnika. Fizioterapeutske usluge su također osigurane u ustanovi.

 

 

 

Fizikalna terapija

Za pokretne korisnike je organizirana svakodnevna vježbaonica.
Za teže pokretne i nepokretne korisnike, te one koji imaju akutnih ili kroničnih poteškoća vezanih za lokomotorni sustav, ponuđen je individualni pristup u rješavanju problema.

 

Jednostavnije vježbe snage za starije osobe

Kvalitetniji život starijih osoba direktno je povezan s razinom dnevne tjelesne aktivnosti. Istraživanja pokazuju da osobe treće životne dobi koje ostaju tjelesno aktivne imaju manje zdravstvenih tegoba nego što bi odgovaralo njihovim godinama.Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.