Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.

neondesin

neondesin

 Osnovna djelatnost  «NEON DESING» je projektiranje, izrada i montaža svijetlećih reklama i vizuelnih identifikacija po Vašim zahtjevima.

 

Naša firma posluje od 1988. godine i tokom 30 godina djelovanja naše firme prisutni smo na području cijele Bosne i Hercegovine, kao i u zemljama regije (Srbija, Hrvatska, Crna Gora, ...), i u zemljama EU (Austrija, Švedska, Njemačka, Slovenija...itd).

 

Svi naši proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala u skladu sa evropskim standardima. Nudimo Vam da sami kreirate svoju reklamu te da definišete proizvod tokom same izrade ili montaže.

 

Na raspolaganju Vam je širok dijapazon boja LED rasvjete i  pleksiglasa uz odabir vizuala u više varijanti, koji se izrađuju od visokokvalitetne čelične ili aluminijske konstrukcije sa neonskom ili LED rasvjetom (po Vašoj želji).

 

Ukoliko se odlučite za proizvode za unutrašnjost prostora dobijate prostraniji i svjetliji interijer vrhunske kvalitete, uz naš stručni tim koji ugradnju obavlja efikasno u  kratkom roku te daje garanciju na sve ugrađene proizvode.

 

Potražite nas i sa sigurnošću se uvjerite u provjeren kvalitet i standard koji Vam nudimo.