Najam, Kuča za odmor, vila Kremenko, otok Brač, Hrvatska

Najam Ku a za odmor vila Kremenko otok Bra Hrvatska

Iznajmljivanje kuče za odmor****, vila Kremenko, Hrvatska, na jugozapadnoj strani otoka Brač, kraj mjesta Milna, u robinzonskoj uvali Lučice-Koromaslinova, na osami. Locirana u borovoj šumi, uz samo more tirkizne boje, u uvali Koromaslinova sa pješčanom i stjenovitom plažom. Čisti zrak i prekrasni zalasci sunca kada borova šuma mijenja boju iz zelene u zlatno zelenu i tisuće zvijezda po noći. Najbolja i najljepša lokacija na Jadranskom moru. Neizostavno morate vidjeti i posjetiti i vratiti se ponovno svake godine. Kuća je autonomana, vrhunski toplinski i zvučno izolirana, autohtona izgrađena kamenom i kamenim krovom, ograđena kamenim zidovima. Smještena je uz samo more. Pogled na more i palme, otoke Hvar i Vis. Kuća za odmor idealna je za jednu do dvije obitelji sa djecom i goste željne anonimnosti, mira i tišine. Smještaj prizemlje i tavan, dvije spavače sobe 2/1+ pomoćni ležaj, 1 mala soba, 2 kupatila sa tušem, umivaonikom, WC. 1 bide u prizemlju, 1 dnevni boravak sa kožnom kutnom garniturom i TV, 2 kuhinje sa frižiderima, štednjak sa plinskom stakleno-keramičkom pločom, kuhalom za vodu i aparatom za kavu, tosterom, mikrovalnom pećnicom, pećnica i zidani roštilj u kuhinji u prizemlju, satelitska TV, Vlastito dvorište sa parkirnim prostorom.
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike


Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.