Mitsubishi partner, Auto kuća "PROAUTO PSC d.o.o."

Mitsubishi partner Auto ku a PROAUTO PSC d o o

PROAUTO je tvrtka čija je osnovna djelatnost održavanje, popravak te prodaja novih i rabljenih vozila, te je OVLAŠTENI Mitsubishi Motors prodajno-servisni partner.
VRIJEDNOST ZA NOVAC Poseban naglasak je na individualnom pristupu svakom klijentu te nalaženje najboljih prilika i mogućnosti prilagođenim njegovim mogućnostima i željama.
PROAUTO okupio je veliki tim stručnjaka iz automobilske industrije u Hrvatskoj, pod nazivom; „PROAUTO“ kako bi osigurao sve komunicirane vrijednosti i postavio nove standarde u prodaji, odnosno servisu rabljenih automobila te gospodarskih vozila.
Automehaničari, limari, lakireri te prodajni savjetnici, stručno su osposobljeni djelatnici da izvršavaju kvalitetan rad sa svim markama vozila, te su jamstvo dobro obavljenog posla koji klijenti očekuju.
PROAUTO prodajni salon novih i rabljenih vozila na lokaciji u Splitu zadovoljava sve visoke standarde prodaje vozila.
PROAUTO servis, s više od 700m2 servisnog prostora, s ukupno 10 radnih mjesta u Splitu osim mehaničkog dijela uključuje vulkanizaciju i hotel za gume te radionicu za limarske radove i termo lakirnicu.
Kompletna usluga na jednom mjestu uz najmoderniju tehnologiju i alate te JAMSTVO na izvršene radove i ugrađene dijelove.
Brzina je jednako važna kao i kvaliteta pružene usluge, tako da vrijeme servisa prilagođavamo zahtjevima klijenata što nas u velikoj mjeri izdvaja od konkurencije.
Poseban naglasak je na individualnom pristupu svakom klijentu te nalaženje najboljih prilika i mogućnosti prilagođenim njegovim mogućnostima i željama. Osnovni slogan je „VRIJEDNOST ZA NOVAC“ koji u sebi sadržava proizvode i usluge čime se gradi povjerenje i lojalnost kupaca.Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.