Marko Silic madionicar za vasa dogadanja

Marko Silic madionicar za vasa dogadanja

MADIONICAR DA DJECU:

NUDI INTERESANTNU PRESTAVU U TRAJANJU OD 30,45,60 MIN

NAS NAJMLADI HRVATSKI MADIONICAR NUDI NE SAMO PRESTAVU ZA VASE DJETE NEGO NEZABORAVNO ISKUSTVO KOJE CE VASE DJETE PAMTIT CIJELI ZIVOT PRESTAVA ZA DJECU NIJE SAMO OBICNA PRESTAVA TO JE PRESTAVA PUNA RAZNIH TRIKOVA, KOMKIKE,UZBUDENJA.

NARVANO I TO NIJE SVE NUDIMO BONUS SHOW ZONGLIRANJA I VASE DJETE MOZE UCI U SVIJET MAGIJE I NAUCIT PAR TRIKOVA BONUS SHOW SE NE NAPLACUJE.

MADIONICAR ZA POSLOVNE EVENTE:

MADONIACAR ZA POSLOCVNE EVENTE IMA DEFINITIVNO MJESTO NA UGLEDNIM POSLOVNIM EVENTIMA NUDI FANTASTICNU PRESTAVU U TRAJANJU OD 40 MIN PRUZA DEFINITIVNO PUNO ZABAVE I ADRENALINA ZA VASE GOSTE NAS MADIONICAR NUDI VAM TABLE HOPPING MAGIC SHOW SAD MOZDA NEZNATE STO JE TO AL DA POJASNIM TO JE PROGRAM U KOJEM MADIONICAR IDE OD GOSTA DO GOSTA I POKAZUJE TRIKOVE PRILAGODENE SVKOJ OSOBI (AKO NISTE ZADOVOLJNI VRACAMO NOVAC)

MADIONICAR ZA STARIJE OSOBE:

NUDI FANTASTICNU PRESTAVU U TRAJANJU OD 30 MIN TO SU TRIKOVI SA KARTAMA I OSTALIM PREDEMTIMA U PROSTORIJI U KOJOJ SE NALAZE TRIKOVI NISU NAPADNI I PRILAGODENI SU NJHOVOJ DOBI NARAVNO I OVDIJE NUDIMO BONUS SHOW ZONGLIRANJA U TRAJANJU OD 15 DO 20 MIN NARAVNO PRESTAVA SE MOZE PREKINUTI KAD KOD POZELITE ( AKO NISTE ZADOVOLJNI VRACAMO NOVAC).

SA POSTOVANJEM VAS MADIONICAR MARKO ( KONTAKT) 0991986414
Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.