KRPICE Online kupovina

KRPICE Online kupovina

Online kupovina.Nase ponude mozete pogledati na https://www.facebook.com/krpice76/
Ili fb KRPICE (Grupa).Nudimo vam veliki asortiman gardarobe,obuce,torbe,nakita i jos mnostvo drugih stvari. -Kako naručiti željeni artikal putem KRPICE?
Tako što ćete iz naše velike ponude odabrati fotografiju ili link vašeg željenog artikla i poslati ga putem poruke u inbox. Vaše je samo da odaberete artikal, odredite boju, informišete se o veličini , za svaki artikal postoji tabela-izražene mjere u cm. Preporučujemo Vam da prije nego naručite izmjerite svoje proporcije, kako ne bi došlo do komplikacija prilikom prijema robe.
- Kako platiti?
Novac za sve narudzbe je potrebno uplatiti unaprijed. Mi Vam u privatnu poruku dostavljamo broj racuna na koji se uplacuje „odredjeni“ iznos koji je naveden.
Nakon što uplatite u banci -pošti - internet bankarstvom potrebno je da dokaz o uplati (fotografiju) pošaljete u inbox, nakon čega slijedi narudžba artikla.
Vi dobijate dokaz o narudžbi vašeg artikla- račun na kojem dobavljač navodi datum isporuke na Vašu poštansku adresu.
- Rok isporuke artikla?
Rok isporuke vašeg artikla je uglavnom izmedju 15 do 20 radnih dana, postoji mogućnost da Vaša narudžba stigne ranije, a nekad se desi , ne tako često, da zakasni zbog npr.praznika, vanrednih situacija, gužve na carini i sl.
Kada će Vam narudžba stići zavisi od toga iz koje zemlje je poslano, kojom vrstom pošte je poslano, carinskih provjeravanja, poštanskih procedura.
Ukoliko artikal ne dođe do roka navedenog na računu, ili je praznik ili se zagubio.Novac ne vraćamo. Nadjite nas na fb KRPICETvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.