KRALJEVI NOVOSADSKIH ULICA

KRALJEVI NOVOSADSKIH ULICA

Dobrodosli!
Mi smo samo grupa obicnih klinaca koji vole da se druze i zabavljaju! Kako bi svu svoju zabavu podelili sa drugim ljudima odlucili smo da napravimo svoj YouTube kanal pod nazivom ,,KRALJEVI NOVOSADSKIH ULICA''! Takodje smo odlucili da napravimo svoj mini web-show pod istim nazivom. Ovaj web-show ukljucivace skeceve,glumacke tacke,sale i muzicke numere.Takodje u nasem web-show postojace program za vecu i manju decu kako bi svako mogao pronaci delic zabave! U nasu ekipu su ukljuceni glumci,tehnicki producent,pevaci,kreatori,sminkeri,kostimografi,...
Nadam se da cete se lepo zabaviti gledajuci nas! tacan datum emitovanja web-showa mozete pronaci na nasem Youtube kanalu ili na nasem instagramu: @kraljevi_novosadskih_ulica . Vase poruke mozete nam slati na e-mail: kraljevinovosadskihulica@gmail.com !
Do tada pozdrav od KRALJEVA NOVOSADSKIH ULICA!Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.