KOMBI PRIJEVOZ I SELIDBE ZLAJA 098/315-267

KOMBI PRIJEVOZ I SELIDBE ZLAJA 098 315 267

Mi smo ono što tražite – Jeftine selidbe ZAGREB. Radimo 24 sata dnevno u III smJene. Najviše smo angažirani na poslovima selidbe u Zagrebu i cijeloj HR. Naše ekipe su Vam na raspolaganju 365 dana u godini po svim vremenskim situacijama i uslovima. Pružamo kompletnu uslugu selidbe na najvišem nivou ljudskosti, profesionalnosti i stručnosti.
Naše timove za selidbe čine pouzdani, pozitivni, ozbiljni porodični ljudi koji su profesionalno osposobljeni, sa dugogodišnjim iskustvom, uigrani tim koji je preselio mnoge poznate ličnosti i firme. Što znači da smo u situaciji da vašu selidbu bilo kog tipa stambene, poslovne, selidbu vikendice, kuće, apartmana, ili je u pitanju specijalni teret, razne mašine, pijanina i klavira svih vrsta, sefova, kasa, pica peći, TA peći, rashladnih vitrina preselimo stručno u najbržem vremenskom roku i po najpovoljnijoj cijeni selidbe.
Bavimo se uslugama prijevoza i transporta već 18 godina. Našu kvalitetu i visoku profesionalnost potvrđuje povjerenje mnogih klijenata. Vozila koje koristimo pri prijevozu su novijeg tipa
Cijene kombi prijevoza i selidbe nisu univerzalne i obračunava ju se na osnovu više faktora kao što su:

– Količina i vrsta stvari
– Broj katova,postojanje i mogućnost korišćenja lifta
– Udaljenost utovarnog i istovarnog mjesta
– Broj radnika

 Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.