Water World in Klobuk

Klobuk
Klobuk


Mini water falls
Mini water fallsWater World in KlobukWater World in Klobuk, atraction, things to do! KLOBUK se kao i u povijesti tako i danas nalazi u blizini vaznijih puteva(svijetskih). Od Jadranskog mora je udaljen nekih 30-40km,a i treba reci da je od Medjugorja udaljen svega nekih 20km,a od najblize zracne luke "Mostar Airport" otprilike 40km.Mjesto Klobuk obiluje obnovljivim izvorima energije, vodnom resursima, zdravom i prirodnom hranom, povijesnom i kulturnom bastinom i ostalo! Svakako vrijedi posjetiti, a mozete nas naći i na facebook stranici"Water World in Klobuk"!

Klobuk, Bosnia and Herzegovina, area West Herzegovina
Klobuk, Bosnia and Herzegovina, area West Herzegovina


Kontakt osoba:  ?
Telefon:  ?
Fax:  ?
Mobitel:  ?
Adresa:  ?Kontakt obrazac / Contact form

Polja sa zvjezdicom(*) su obavezna!

Ime / Name:
E-mail:
*
Telefon / Phone:
Sigurnosni kod / Security key:
*     
Upit / Message:
*
      
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike


Povijesna i kulturna bastina i neizbjezna vodena bogatstva
Povijesna i kulturna bastina i neizbjezna vodena bogatstva


Osim vodenih bogatstava ovog i ne bas malog zapadno-hercegovačkog mjesta u općini Ljubuski Klobuk ima i jako bogatu povijest i kulturu. Treba dodati da je Klobuk mjesto za razne vrste odmora, razonode, rekreacije kao i to da se nalazi u blizini vecih bosansko-hercegovackih gradova, zatim nalazi se i u blizini Jadranskog mora uz samu granicu sa susjednom RH!

Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.