Hrvatska guvernanta

Hrvatska guvernanta

Hrvatska guvernanta je visoko stručna osoba pedagoške ili pedagoško edukacijsko- rehabilitacijske struke. Ona je zaposlena u obitelji i uči djecu u njihovoj kući. Za razliku od dadilja, medicinskih sestara ili teta čuvalica ona se usredotočuje na podučavanje djece školske dobi. Ne brine se o kućanskim poslovima. Njezin glavi cilj je pružanje najkvalitetnijih i svestranih znanja prema potrebama djece i njihovih roditelja/skrbnika. Hrvatska guvernanta je privatna učiteljica koja podiže razinu školskog uspjeha, podučavajući djecu na njihovom materinjem ili stranom jeziku. Mogu je angažirati obitelji koje žive i izvan Hrvatske. Privatna učiteljica je osoba od povjerenja koju na rad izravno upućuje njen odgovorni poslodavac, Lira-Dea za obrazovne usluge.

Koje odlike ima hrvatska guvernanta?

Završen studij pedagogijskih znanosti, spremnost na stalnu pomoć i skrb o djeci koju podučava, uzoranost i dosljednost u stručnom djelovanju, pozitivno utjecati na okruženje djeteta, imati smisao za humor i razumijevanje  potreba djece. Cjelovitio pružati podršku obitelji i biti brižan partner u postizanju odgojno-obrazovnih ciljeva. 

Standardne usluge:

2. Redovno učenje i ponavljanje gradiva po predmetima

3. Pisanje domaćih uradaka

3. Pripremanje za ispite znanja

4. Interno provjeravanje gradiva

4. Vrijeme hobya: relaksirajući sadržaji: kreativne igre, dječje stvaralaštvo, radionice domaćinstva i zdravog života.

Usluge na zahtjev roditelja/skrbnika

1. Pratnja djece u školu i iz škole (za 1. i 2. razred)

2. Učenje stranog jezika

3. Sportske aktivnosti

4. Glazbene, plesne i dramske aktivnosti

5. Pratnja djece u putovanju i ostalim aktivnostima
Nježno od početka
Nježno od početka


Zadovoljna djeca
Zadovoljna djeca
Sigurnost u radu
Sigurnost u radu
Svrha našeg postizanja
Svrha našeg postizanja


Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.