Kuća za odmor-Moj Mir***


Ku a za odmor Moj Mir

Prekrasna goranska drvena kuća za odmor usred Gorskog Kotara, u blizini Delnica, za opuštajuće sate u prirodi. Priredite zabavu ili samo ležeran odmor uz opojan miris gorskog cvijeća te zvukove prirode. Nema radoznalih susjeda, samo Vi i Vaše izabrano društvo.
Provedite se po vašem guštu. Zabava, fešta, odmor. Primjerice, od crikveničke plaže udaljenost je tek tridesetak minuta vožnje od Vaših svježih kreveta. Idealna ljetna kombinacija. Dan provedite na moru, a večer uz otvorenu vatru, roštilj, ili uz pucketanje vatre u lijepom velikom kaminu u kući.
Osim užitka i odmora u ljepotama prirode odlične su i mogućnosti za ljubitelje šetnje, branje gljiva, ljekovitih trava, planinare i izletnike koji žele pohoditi izvor rijeke Kupe, Kupice, posjetiti Nacionalni Park Risnjak, Vražiji Prolaz .. . vožnja biciklima asfaltiranom ili neasfaltiranom cestom. Za ribiče blizina rijeke Kupe osim raftinga uz jezera u fužinskom i lokvarskom kraju nudi ribičke doživljaje za pamćenje i prepričavanje. Za fotolovce ili lovce uvjeti su idealni, za lovce uz organizaciju sa lokalnim lov. društvom mogućnost dolaska do trofeje je nadohvat ruke.
Smješteni ste na katu u tri dvokrevetne spavaće sobe sa balkonom te jednim krevetom u prizemlju sa kaminom i barom. Kuhinja goranskog stila, blagavaona, topla voda, wc i tuš kabina su na raspolaganju.
Do gradske infrastrukture, Hitne pomoći, autobusnog ili željezničkog kolodvora, trgovine, banke ili pošte potrebno je svega nekoliko minuta vožnje. Od Zagreba samo sat i petnaestak minuta vožnje.