Ekipa za ciscenje Zadar

Ekipa za ciscenje Zadar

Ekipa za ciscenje Zadar nudi Vam uslugu održavanja i cuvanja nekretnina u kojima se veci dio godine ne boravi.
Takoder u ponudi imamo ciscenje i odrzavanje (generalno ciscenje) Vasih stanova i apartmana kao i generalna i kontinuirana ciscenja poslovnih prostora i stubista. Ekipa za ciscenje nudi Vam povoljno i efikasno rjesenje Vasih problema.
Dostupni smo 24 sata na dan. Uradit cemo sve sto je u nasoj moci da budete zadovoljni.
Hvala na ukazanom povjerenju.Odrzavanje, ciscenje, cuvanje kao I pronalazak potencijalnih kupaca ili turista za vasu nekretninu. Ekipa za ciscenje Zadar nudi odgovor na sve vase probleme I pitanja. Javite se sa povjerenjem. Hvala vam na ukazanom povjerenju.
Odrzavanje, ciscenje, cuvanje kao I pronalazak potencijalnih kupaca ili turista za vasu nekretninu. Ekipa za ciscenje Zadar nudi odgovor na sve vase probleme I pitanja. Javite se sa povjerenjem. Hvala vam na ukazanom povjerenju.


Ekipa za ciscenje ZadarAKCIJA NA GENERALNA CISCENJA STANOVA I KUCA. Akcija traje do 31.12.2015. Cijena ciscenja je 7kn/m2.

CISCENJE STUBISTA vec od 300kn
CISCENJE STUBISTA vec od 300kn
CISCENJE POSLOVNIH PROSTORA
CISCENJE POSLOVNIH PROSTORA
Ekipa za ciscenje Zadar stoji vam na usluzi. Nazovite nas i uvjerite se sami u nasu profesionalnost. Posvetite se vaznijim stvarima, ciscenje prepustite nama.
Ekipa za ciscenje Zadar stoji vam na usluzi. Nazovite nas i uvjerite se sami u nasu profesionalnost. Posvetite se vaznijim stvarima, ciscenje prepustite nama.Odrzavanje i cuvanje Vase nekretnine u kojoj ne boravite veci dio godine.

Odrzavanje i cuvanje Vase nekretnine u kojoj ne boravite veci dio godine.
Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Info: 095/ 826 9914 ili na e-mail: ekipa.zadar.mm@gmail.com

Info: 095/ 826 9914 ili na e-mail: ekipa.zadar.mm@gmail.com
Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.

EKIPA ZA CISCENJE I ODRZAVANJE ZADAR

Odrzavanjem kvalitetnih odnosa sa klijentima I dobrom internom organizacijom nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg trzista.

 

Sve sto trebate znati o ciscenju I odrzavanju vase nekretnine nudimo vam na jednom mjestu.

Ekipa za ciscenje Zadar stoji Vam na usluzi. Info: 095/ 826 9914

Ekipa za ciscenje Zadar stoji Vam na usluzi. Info: 095/ 826 9914