Edukaijski centar za izadu umjetnih noktiju i prodaju opreme za nokte "Dijamant" Zagreb

Edukaijski centar za izadu umjetnih noktiju i prodaju opreme za nokte Dijamant Zagreb

Studio Dijamant je Vaš partner  već dugi niz godina. opskrbljivaci smo UV/Led gelova i opreme za nokte.
www.studiodiamant.hr
Telefon 00385/1-560-1539, 099-8256-717, 091-5711-283

S ponosom se možemo pohvaliti da pratimo trendove u svijetu dizajna i ukrašavanja noktiju, ekstenzija trepavica i održavanja edukacija za nokte.

U našoj ponudi imamo široku paletu UV/LED gelova, proizvoda za nail art, UV polish lakova, start paketa te smo posebno ponosni na naš asortiman električnih uređaja – UV/LED lampe, aspiratori, stolne lampe, brusilice i sterilizatore koji imaju jamstvo 24 mjeseca te su certificirani po svim regulativama EU.

Nudimo Vam i razne edukacije bilo da ste tek na početku svijeta noktiju ili se želite usavršiti. Na edukacijama osiguravamo kompletan pribor za rad na tečaju. Po završetku tečaja dobije se internacionalni certifikat.

Osim prodaje materijala za nokte i edukacije u Studiu Dijamantu Vam nudimo i ugradnju noktiju, pedikuru, ugradnju ekstenzija trepavica i uslugu sunčanja.

Obratite nam se sa povjerenjem!Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike


Ekstenzije Trepavica
Ekstenzije Trepavica


Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike


Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.