Dominković Produkt d.o.o.

Dominkovi Produkt d o o

Tvrtka Dominković Produkt d.o.o. započela je 1982.g. tvorničkom proizvodnjom ograničenih vrsta i količina proizvoda, u skladu s tadašnjom veličinom i univerzalnošću svojeg strojnog parka.
Zbog potrebe tržišta a i vlastite želje za razvojem, tvrtka je proširila strojni park modernijim i univerzalnijim strojevima. Osim toga su, zbog konkurentnosti na tržištu, u proces proizvodnje uvedeni visoko stručni radnici i tehnički kadar, koji potpuno zadovoljava najstrožije uvjete na proizvodnom, tehničkom i komercijonalnom području.

Danas je tvrtka DP opremljena CNC strojevima za obradu metala, nemetala i ostalih materijala koji se koriste u strojogradnji.
Proizvodnja, rad strojeva i radnika,planiranje proizvodnje i materijala prati se suvremenim informatičkim sustavom uz podršku sručne ekipe.
Tvrtka DP može ponuditi sve oblike strojne obrade: tokarenje, glodanje, brušenje, brušenje ravno, brušenje okruglo-vanjsko i unutarnje, rezanje materijala, zavarivanje bravarsku obradu te vođenje i izradu cjelovitog proizvoda uz kvalitetu koja odgovara svim tehničkim normama europskih standarda. Tvrtka ima usvojen certifikat ISO9001:2008 te nastoji u usvajanju ISO9001:2015.
Uvođenjem visoko stručnog tehničkog kadra u cjelokupnu problemaiku proizvodnje i strojogradnje u stanju smo rješiti najsloženije zahtjeve naručitelja.
Danas se tvrtka DP nalazi na 2000m² i raspolaže sa treidesetsedam strojeva i četrdeset zaposlenih.
Uz navedene osnovne djelatnosti bavimo se nabavkom materijala iz područja crne metalurgije i reznog alata iz inozemstva i tuzemstva. Za sve materijale i alate prilažemo garanciju porijekla i kvalitete.
Posebno je važno napomenuti da raspolažemo strojevima za obradu izuzetnih tehnološkim mogućnostima.Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slikeKontakt osoba:  Ivan Blažević
Telefon: 01/6261495
Fax:  01/6261495
Mobitel:  0996898583
Adresa:  Sv. Izdora 28, 10020 Odra-Novi ZagrbKontakt obrazac / Contact form

Polja sa zvjezdicom(*) su obavezna!

Ime / Name:
E-mail:
*
Telefon / Phone:
Sigurnosni kod / Security key:
*     
Upit / Message:
*