Dom "Treća dob"

Dom Tre a dob

Obiteljski dom za starije i nemoćne "Treća dob" pruža uslugu smještaja starijim osobama. Smještaj je moguć za 20 korisnika - trajni ili privremeni - dnevni, tjedni smještaj. Dom omogućava smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. 

Stručno osoblje koje čine medicinska sestra i njegovateljice kroz 24 sata se brinu o korisnicima. Dom se nalazi u Belišću (Osječko-baranjska županija) na adresi Petra Zrinskog 5. Kuća je prizemnica što znatno olakšava kretanje korisnicima, bilo pokretnima, bilo nepokretnima. Površina okućnice je gotovo 1000 m2 s velikim dvorištem za šetnju i odmor tako da se naši korisnici mogu slobodno kretati i uživati u prirodi.

Kuća sadrži tri kupaonice, s tuš kadom i kadom, opremljene sobe prema standardima, centralno grijanje. Korisnicima je omogućeno tjedno planiranje jelovnika tako da se kuhaju jela koja žele i vole. Za korisnike koji imaju zdravstvenih problema i potreba pruža se usluga prijevoza do liječnika, sukladno dogovoru, a vodi se i  briga o korištenju propisanih lijekova i terapije.

Posjete obitelji dopuštene su u svako vrijeme i kada god to obitelj želi i osjeća potrebu. Obitelji korisnika koji stanuju u udaljenim mjestima omogućavamo smještaj i noćenje. S punim povjerenjem možete ostaviti svoje drage osobe kod nas jer želimo da dom "Treća dob" postane i njihov dom. Naša misija je pružiti im punu pažnju i njegu i brinuti se za njih na način da se osjećaju ugodno i kao kod kuće. Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike


Opis slike
Opis slike


Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike


Obiteljski dom "Treća dob"

Obiteljski ugođaj - domaća kuhinja - ugodna atmosfera

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona/mobitela

telefon: 031 662 975

mobitel: 091 582 84 39