Dječja Igraonica "Disney Room"

Moji Disneyevci
Moji Disneyevci


Dje ja Igraonica Disney Room

Program u Disney Room igraonici osmišljen je, da bude siguran, zabavan, edukativan, motivirajući i da potiče zdrav razvoj Vašeg djeteta. U sigurno opremljenom prostoru ,naše igraonice odlučili smo se dobro zabavljati: puno smijeha, igre, plesa.., dakle lude zabave, a sve zato sto znamo, da su sretna djeca zdrava i energična. Sreća je snažna motivacija za razne pothvate, pa se tako dijete lakše uklapa u društvo i nema problema s komunikacijom. U našem maštovito uređenom prostoru Disneyevih junaka nudimo Vam proslave rođendana, od 2-3 h.Odlučite li se za koji od naših Disney paketa,mi ćemo se potruditi, da Vaš rođendan bude zapamčen, na Vama je samo ,da pozovete Vaše prijatelje i rezervirate termin. Ako ste ipak odlučili iznajmiti prostor za proslavu bilo koje vrste, mi ćemo Vam urediti prostor, a vi se odlučite za vrijeme, koliko bi koristili isti.
Disney Room osmišljen je zbog Vaše djece, zato darujte svojem mališanu igru, osmjeh i proslavu iz snova.Disney Room
Disney RoomDisney Maškarice
Disney Maškarice
Opis slike
Opis slike
ljulji-ljulji
ljulji-ljulji
Disney Room
Disney Room
Opis slikeDisney interijer Room
Opis slikeDisney interijer Room


Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.