Delibar Central

Delibar Central

Delibar Central je novootvoreni ugostiteljski objekat u samom središtu Rijeke koji svojim uređenjem predstavlja jedinstvenu kombinaciju zalogajnice, bara i prodavaonice delikatesa. Ovaj koncept delikates bara u svojoj ponudi ima veliki izbor delikatesnih salata, narezaka, sireva, bogatu ponudu pekarskih proizvoda i domaćih slastica te raznih vina.Gastro ponuda uključuje salate od hobotnica ili liganja, marinirane kozice i inćune, slane inćune, bogati asortiman mesnih delicija i narezaka, raznovrsne sireve, domaći pršut, masline, domaće maslinovo ulje, veliki izbor pekarskih proizvoda (kruh, razna peciva, croissanti, lisnata tijesta sa slatkim ili slanim punjenjem, pizze) te tople i hladne napitke. Za sladokusce, tu je raskošna ponuda domaćih kolača i sladoleda iz vlastite proizvodnje. Ponudu objedinjuje vinski bar sa bogatim asortimanom domaćih i stranih vina.Prostor Delibara uređen je u rustikalnom stilu, sa pregršt zanimljivih detalja koji upotpunjuju prostor dajući mu šarm i toplinu. Prirodni materijali kombinirani sa funkcionalnim inventarom i skladnom rasvjetom predstavljaju zanimljiv spoj modernog i tradicionalnog, rezultirajući ugodnim, prozračnim ambijentom u kojem će svatko rado boraviti. Prostrane staklene stijene izloga omogućavaju posjetiteljima pogled na Korzo i šetnicu s jedne te Riječku obalu i more s druge strane, dok galerija u sklopu objekta osigurava dozu privatnosti i opuštajuće atmosfere.Prostor je zamišljen kao mjesto svakodnevnog druženja te privatnih i poslovnih susreta ali i gradskih zbivanja, stoga svaki tjedan organiziramo različite degustacije i prezentacije proizvoda s naglaskom na hrvatske proizvođače. Organiziramo proslave i domjenke u našem objektu ali i catering u Vašem prostoru. Nudimo i uslugu pripreme ovala za van, po Vašem izboru.

 

 

Želite li započeti dan uz kavu i croissant ili jednostavno predahnuti od svakodnevnih obveza i prezalogajiti nešto iz bogate ponude pomno odabranih delikatesa, ovo je pravo mjesto za Vas ... Dođite i uvjerite se!

 Dobrodošli!O nama...

Specifičnim interijerom i raznovrsnom ponudom pružamo jedinstveni gastro doživljaj prožet mirisima i okusima raznih delicija.

Lokacijom u strogom centru Rijeke dostupni smo za sva Vaša privatna i poslovna druženja, proslave i domjenke.

Svaki tjedan organiziramo degustacije i prezentacije proizvoda domaćih proizvođača pršuta, slastica i vina.

Posjetite nas!

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se putem telefona:

00385 51 293 001

00385 51 291 893

ili kontakt obrasca u zaglavlju stranice.