Calivita biljna ljekarna-apoteka

Calivita biljna ljekarna apoteka

CaliVita International:
multinacionalna kompanija koja se dinamično razvija
uspješno posluje u 38 zemalja
u Hrvatskoj prisutna preko 15 godina i bilježi stalni rast zadovoljnih korisnika CaliVita proizvoda
već 20 godina aktivno promiče ideju zdravijeg i uspješnijeg života koji se pored fizičke aktivnosti temelji na vrhunskim dostignućima zdrave prehrane
nudi nevjerovatno širok spektar proizvoda – proizvedenih na osnovu najnovijih podataka do kojih su istraživači došli i drevnih saznanja tzv.Narodne medicine
Što CaliVita proizvode razlikuje od drugih?
POTPUNO PRIRODNI – iz prirodnih materijala - visoka biološka aktivnost proizvoda, a samim time i njihova djelotvornost
HELATNI OBLIK (sigurna resorpcija)
POSTEPENA APSORPCIJA (upijanje) - TIMED RELASE (produženo djelovanje)
CaliVita preparati su LAKO PROBAVLJIVI - većina preparata se uzima na tašte bez želučanih poteškoća (Fe - lako probavljiv)
NE OŠTEĆUJU ORGANIZAM – nisi toksični
CIJENE CaliVita PREPARATA znatno su prihvatljivije od cijena drugih preparata ili lijekova i dostupne su većem broju korisnika
CaliVita proizvodi:
Pomoćna liječidbena sredstva, dijetetski pripravci kao dodaci prehrani, izrađeni su od prirodnih materijala najveće kvalitete
Jedinstveni po bogatstvu vitamina, minerala, oligoelemenata, bioflavonoida, antioksidanasa i drugih hranjivih i korisnih sastojaka
NE SADRŽE umjetne boje, arome, aditive, konzervanse, šećer, sol, škrob
Prilagođeni su svakoj dobi i uzrastu
Zdravi organizam pomlađuju, jačaju imunitet i štite od raznih bolesti, stresa, štetnih tvari iz zraka, hrane, raznih napitaka, alkohoa, cigareta, UV zračenja...
Kod kroničnih bolesti gdje postoji stalna potreba uzimanja lijekova, CaliVita preparati ne mogu ih zamijeniti. U tom slučaju preparati se uzimaju kao dodatna sredstva sa ciljem postizanja bržeg ozdravljenja
Bolesnom organizmu olakšavaju brže ozdravljenje i bolju kvalitetu života uz postojeću bolest (manje boli, više pokretljivosti, fizičke i mentalne svježine)
Rezultat su dugogodišnjeg istraživanja i tradicionalnih iskustava u liječenju tisućama godina
Proizvedeni su najsuvremenijom farmaceutskom tehnologijom i praksom (GMP), te pod striktnom kontrolom FDA (skrać.od Food and Drug Administration) - krovne svjetske organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda
Dodatno su ispitani i odobreni od Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske

100% kvaliteta - jamstvo uspješnosti!Kontakt osoba:  Mirta Mudri,dipl.oec.
Telefon:  098 582 483
Fax:  ?
Mobitel:  091 91 59 114
Adresa:  mirta.mudri@gmail.comKontakt obrazac / Contact form

Polja sa zvjezdicom(*) su obavezna!

Ime / Name:
E-mail:
*
Telefon / Phone:
Sigurnosni kod / Security key:
*     
Upit / Message:
*
      JAKE KOSTI - Strong Bones Plus K2 (100 kaps)Kalcij, magnezij, D vitamin, vitamin K2

Strong Bones sadrži idealan omjer kalcija i magnezija (2:1), jer se u tom odnosu najbolje ugrađuju i iskorištavaju u organizmu.

Kalcij je mineral koji kostima daje potrebnu čvrstoću, kosti su ujedno njegova najveća skladišta. Osim ovog vezanog kalcija, postoji i slobodni kalcij (ionizirani kalcij) koji ima brojne funkcije u organizmu: nužan je za održavanje tonusa krvnih žila, za stezanje/otpuštanje mišića i prenošenje živčanih podražaja, prijeko je potreban za izlučivanje želučanog soka te ublažava nesanicu. Uslijed nedostatnog unosa kalcija kao i uslijed prehrane u kojoj prevladavaju bjelančevine dolazi do ispiranja kalcija iz kostiju te pojave mekih kostiju (osteomalacija). Pojavljuje se i preosjetljivost živčanog sustava, grčevi mišića i poremećaji rada srca. Gubitak koštane mase u cjelini (osteoporoza) javlja se kod žena u prijelaznom razdoblju, a praćen je bolovima, izobličenjem kostura i povećanom sklonosti lomovima. Da bismo održali primjerenu gustoću kostiju i u starijoj se dobi na vrijeme treba za to pobrinuti zdravom prehranom, vježbanjem i dodacima prehrani koji sadrže kalcij, magnezij, vitamin D i aminokiselinu lizin. Preporučeni dnevni unos kalcija za odrasle osobe iznosi 800 mg, a za djecu, trudnice i dojilje 1200 mg dnevno.

Magnezij je ključ za iskorištenje kalcija i od jednake je važnosti kao i kalcij kod problema osteoporoze. Ako tijelu nedostaje magnezija, to sprečava ugradnju kalcija u kosti, te se umjesto toga potiče okoštavanje mekih tkiva. Na opći manjak magnezija najveći utjecaj ima suvremena prehrana. Na primjer, već 2-3 šalice kave dnevno ubrzavaju njegovo izlučivanje, a ubrzano se gubi i uslijed stresa. Nadopunjavanje prehrane magnezijem preporučuje se za sprečavanje srčanih oboljenja i ateroskleroze, kod visokog krvnog tlaka, dijabetesa, poremećaja spavanja i migrene, napetosti, nesanice, grčeva u mišićima te tijekom trudnoće i dojenja.

Vitamin D poznat je po pozitivnoj ulozi u iskorištenju i ugradnji kalcija u kosti, ali i po svojstvu da smanjuje bolove u leđima koji su učestaliji tijekom hladnih zimskih mjeseci zbog manjka sunčevih zraka.

Ova napredna formula sadrži još i vrlo značajan vitamin K2 (menakinon) koji, kao i vitamin D, pospješuje apsorpciju kalcija, stoga je važan za jake kosti, kao i zdrave zube. Ima važnu ulogu u zgrušavanju krvi, te u prevenciji kalcifikacije krvnih žila.

Cijena:105 kn

Upotreba:
2 kapsule dnevno uz obrok ili prema savjetu stručne osobe.
Sastojci:
250 mg kalcij (karbonat i citrat)
125 mg magnezij (oksid, glukonat i citrat)
45 µg vitamin K2 (menakinon)
2.5 µg vitamin D3 (kolekalciferol)

Naručite odmah:098 582 483 ili putem E-mail-a:mirta.mudri@gmail.,com

Vaše odabrane proizvode šaljemo brzom poštanskom dostavom plaćanje pouzećem,kreditnim karticama ili po ponudi za fizičke osobe,a virmanom za pravne osobe. 

Calivita PARAPROTEX-prirodni antibiotik,ne oštećuje želudac

 

ParaProteX (100 tab)

PROTIV PARAZITA,BAKTERIJA,GLJIVICA,ČESTIH PREHLADA,UPALA


Paraprotex je dodatak prehrani širokog spektra, koji osigurava antiparazitsku, antibakterijsku i antifungalnu zaštitu, te inhibira rast nekih virusnih agenasa, a čini ga jedinstvena kombinacija devet biljaka. Biljke u njemu obiluju vitaminima, antioksidansima i mineralnim tvarima koje imaju i snažno imunostimulirajuće djelovanje. Preporučuje se svima kao periodična kura čišćenja organizma ili kao pomagač u borbi protiv infekcija.
Cijena:210 kn


Sastojci:


150 mg rangunski puzavac (crveni jasmin)
100 mg mirišljava pepeljuga
50 mg ekstrakt žutike
50 mg mirta (Comniphora myrrha)
50 mg ulje karanfilića
50 mg ekstrakt Taheebo čaja
37.5 mg prah crnog oraha
37.5 mg ulje oraha
25 mg ekstrakt sjemenki grejpa
12.5mg češnjak


Upotreba:

1 - 3 tablete dnevno ili prema savjetu stručnjaka.

Danas, ništa manje nego u prošlosti, nastanak brojnih bolesti i zdravstvenih poteškoća može se dovesti u vezu s prisustvom parazita u tijelu. Naš će organizam postati idealan domaćin parazitima, ako naš prirodni i stečeni imunitet ne funkcioniraju dobro. Postoje paraziti u mikro veličinama, kao što su virusi, viroidi, prioni, bakterije, gljivice i protisti, a postoje i oni u makro veličinama, parazitske životinje, kao što su crvi, krpelji i uši. Paraziti značajan dio svog životnog ciklusa provedu u domaćinu, od njega se hrane, smanjujući njegove šanse za opstanak i razmnožavanje (virulencija), a mogu prouzrokovati i simptome bolesti (patogeneza).

Najčešći simptomi prisustva parazita i zdravstvene poteškoće uzrokovane djelovanjem parazita vrlo su raznoliki: glavobolje, nesanica, škrgutanje zubima, nadutost, mučnina, povraćanje, probavne smetnje, manjak mineralnih tvari u organizmu, premorenost, bolovi u leđima i vratu, alergije, kolitis, hipoglikemija, nepravilnosti u radu štitnjače, pa čak i maligne pojave. Parazit, naime, oduzima domaćinovom organizmu životnu snagu i energiju, čime se smanjuju energetske rezerve organizma, skraćuje životni vijek i povećava mogućnost nastanka težih bolesti.

Djelatne tvari odabranog bilja imaju znanstvenu potvrdu svog antiparazitnog djelovanja, pri čemu neke od njih djeluju na vrlo široki spektar (više od 800) različitih organizama, od virusa i bakterija do gljivica i makroparazita. Osim što nas oslobađaju neželjenih nametnika potiču probavu i eliminaciju sluzi (koja je idealno stanište za štetne organizme) iz probavnog trakta, pomažu razgradnju hrane, sprečavaju njeno truljenje i stvaranje štetnih plinova, te doprinose proizvodnji potrebne količine želučanih sokova odgovarajućeg sastava.

Ove su tvari izuzetno korisne kod problema sa žuči, pospješuju njenu sekreciju i smiruju žučne kolike, štite jetru, te pomažu u poboljšanju njenih funkcija. Osim antiparazitnog djelovanja, djelatne tvari Paraprotexa donijet će olakšanje i kod lošeg zadaha, dijareje, pokvarenog želuca, gastrointestinalnih problema. Za cjelokupnost rješavanja problema važno je svojstvo ovih biljaka da potiču procese zacjeljivanja sluzokože desni, dušnika, želuca i crijeva koja je, ako je zdrava, prva brana pred parazitima.

Primjena se preporučuje i u tretiranju kožnih problema (akne, čirevi, ekcem i herpes). Biljke Paraprotexa, osim što čiste organizam, djeluju imunostimulrajuće, protuupalno i antioksidativno.


•Ojačajte svoj Imunitet našim preparatima prilagođenim za Vašu krvnu grupu (VITAL A,AB,B,O) :ZDRAVA KRV=ZDRAV ORGANIZAM 
•Protiv Helicobacter pylori najbolja kombinacija PARAPROTEX i LIQUID CHLOROPHYLL,kod
Candide preporučujem kombinaciju Paraprotex i Acdophillus with psillyum,ili Paraprotex sa Probio Balance

Prilikom prve naruđbe naših proizvoda u iznosu od preko 300 kn poštarina GRATIS!

Moguće naručivanje naših proizvoda i za inozemstvo ,sve informacije putem E -mail-a u oglasu i tel.putem.

Paraprotex je jedan od mojih omiljenih Calivita preparata .
 

Županija


Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.