Autocamp Zablace (kod Sibenika)

Autocamp Zablace Dobrodošli na službene stranice autokampa REZERVIRAJ SAZNAJ VIŠE   Lokacija     Smještaj     Sadržaj   Ove stranice sadrže sve potrebne informacije potrebne za odmor u našem kampu. Smješten u uvali, uz samu obalu mora, okružen šumicom borova i lovora s gracioznim pogledom na predivnu rivijeru. Windsurfing, Sportski ribolov, plaža unutrar kampa, iznimna povezanost s Sibenikom i okolicom. Uživajte u Vašem boravku! U kampu se možete prepustiti uživanju na plaži i očuvanoj prirodi, a u obližnjem Sibeniku čeka Vas bogata turistička ponuda i razne mogućnosti za dobar noćni provod ili shoping.   1  Hrvatski  English  Deutsch  Italiano KAMP Zaštićena uvala i plitko, toplo more, kao i povoljni klimatski uvjeti omogućuju kupanje i uživanje u morskim aktivnostima, ne samo u srcu sezone već i u proljeće, kao i do kasno u jesen. LOKACIJA KONTAKT tel: 0955237207 RADNO VRIJEME 0 - 24h 01.05.-15.10.Zablace
Zablace


Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike
Opis slike


Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.