Apartmani Villa Top

Apartmani Villa Top

Apartmani Villa Top,

nalaze se u Marusicima. Mjesto izmedju Omisa i Makarske, pri dnu juznog obronka Omiske Dinare. Marusici su Staro selo sa malenom crkvom Gospe Lurdske ispruzeno je iznad glavne ceste, a turisticki dio Marusica ispod Magistrale. Ispod strmih brezuljaka,na obali, skrivaju se malene, intimne uvale i plaze.Tu se izmjenjuju sljuncane plaze, kamene uvale te maleni zaljevi s mirnim i izoliranim djelovima za obitelji i parove.
U tom ugodnom i mirnom mjestu, vecina hotela, privatnih soba i apartmana izgradena su na obroncima, sakrivena u borovim sumama s ljepim pogledom na more i otoke.
U mjestu takoder, postoji nekoliko restorana, mini-market, postanski sanducic i jedna uljara.
Marusici su namjenjeni onima koji bi zeljeli provesti miran i polagan odmor u prirodnom i ljepom okruzju s obilnim mediteranskim raslinjem u ocuvanom krajoliku izmedu planine i mora.
Oni kojima to nije dovoljno uvijek mogu otici u obliznji Omis, Makarsku, Brela ili Split.Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.