Apartmani "Slavica"

Apartmani Slavica

Apartmani Slavica smješteni su u dijelu Rogoznice pod nazivom Crljina. To je naselje obiteljskih kuća i vikendica, smješteno na uzvisini iznad predivnog zaljeva.
Od naše obiteljske kuće do plaže vodi put koji koriste isključivo stanovnici naselja, a plaža je udaljena svega 150 m od apartmana.
Najbliži dućani,caffe barovi kao i restorani, udaljeni su oko 800 m od našeg objekta.
Objekt ima svoj vlastiti parking za svaki apartman, zajednički prostor za druženje, vanjski tuš, terasu s roštiljem... Svi navedeni sadržaji su na slobodno korištenje gostima u svako doba, a ljubazni domaćini će Vam velikodušno pomoći u pripremi dalmatinskih specijaliteta.
Naša ponuda ugostiteljstva obuhvaća iznajmljivanje tri apartmana za 2-7 osoba koji su opremljeni s tv-om, klima uređajima, internet hot spot, te drugi potrebni aparati. Svi apartmani imaju pogled na more i prekrasan zaljev.

Iz naše ponude Vam izdvajamo dvosobni apartman na posljednjoj etaži sa prostranom natkrivenom terasom i kaminom za roštilj, te pogledom iz snova koji ćete dugo pamtiti osobitno dolaskom večernjih sati.


Naši apartmani odišu jednostavnošću, toplinom i nude Vam potrebnu intimu. Okruženi su zelenilom, mirom i smješteni su u neposrednoj blizini plaže… Tako blizu, a opet dovoljno daleko da pronađete željeni mir i odmor kako Vaš godišnji ne bi izgubio smisao. To je i jedan od razloga zbog kojih nam se gosti iznova vraćaju. Uvjerite se sami.Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.