O nama - Apartman Soni Rovinj

Apartman Soni - pogled sa ulice
Apartman Soni - pogled sa ulice


    CRO  Apartman Soni nalazi se u obiteljskoj kući nedaleko Rovinja, u mirnom prirodnom ambijentu, okružen zelenilom livada i mediteranskog rastlinja. Od mora i najbliže plaže udaljen je 1200 m, a od centra grada 3500 m. Namijenjen je za ugodan boravak  4-5 osoba u dvije spavaće sobe i na jednom  pomoćnom ležaju u dnevnom boravku. Kao jedina smještajna jedinica u obiteljskoj kući, sa vlastitim prilazom i ulazom, nudi veliku privatnost i komoditet gostima. Kao takav idealan je za miran i opuštajući odmor.

 

 

     Apartman se sastoji od opremljene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, dvije  spavaće sobe, kupatila sa WC-om i hodnika, ukupne površine 70 m2, kao i dvije terase: glavne velike terase popločene kamenom površine 55 m2 i manje sobne terase površine 10 m2 ( sveukupna površina iznosi 135 m2). Sa  glavne terase pruže se pogled na okolne livade i šume i na dio grada Rovinja gdje se ističe markantni zvonik crkve Sv. Eufemije. Također ima vlastito dvorište površine cca 500 m2 sa besplatnim parkiralištem za više vozila. Pristup internetu je besplatan, neograničen i dostupan u cijelom objektu (WI-FI). Apartman je klimatiziran.

 

 

     U bližoj okolici apartmana nalaze se brojni restorani sa izvrsnom ponudom raznovrsnih jela i pića domaće i  internacionalne kuhinje. Tu su također i dva velika auto-kampa (Polari i Veštar), jedno veliko apartmantsko turističko naselje (Vilass Rubin), dva manja obiteljska auto-kampa (Oaza i Ulika) te gradska plaža Kuvi. Ulaz u sve objekte i na plaže je slobodan za sve goste grada Rovinja, a nude se raznovrsne mogucnosti sportske rekreacije, zabave i gastronomije.Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.