AMOR DI CANI J.D.O.O zatrgovinu i usluge

AMOR DI CANI J D O O zatrgovinu i usluge

 

https://www.facebook.com/amor.cani

 

 

Tvrtak Amor Di Cani osnovana je u Šibeniku 2015 god.iz ljubavi prema psima i želji da im se pruži što kvalitetnija hrana sa probranim namirnicama sa što manje aditiva i konzervansa za pristupačnu cijenu.S tim ciljem tvrtaka Amor Di Cani istraživala je tržišta i došli do Italije.Tvrtka Amor Di Cani sklopila je ugovor s malom obiteljskom tvrtkom Nuova Fattoria o eskluzivnom zastupanju u Šibeniku i na području Hrvatske.Tvrtka Amor Di Cani iz Šibenika pokreče trgovinu u Šibeniku na veliko i malo s ciljem da bi četveronožnim ljubimcima omogućila kvalitetnu i zdravu prehranu.Tvrtka Amor di Cani nada se povečanoj prodaji u Šibensko kninskoj županiji a i na proširenju trgovine na širem području Šibenika i Hrvatske.SUPREME PLUS.. potpuna prehrana za odrasle pse svih pasmina kojisu izloženi aktivnosti značajnog napora.Preporučije se za lovačke pse tijekom lova.Ističe se visokom energetskom vrijednošću.(4.850 kilokalorija).
SUPREME PLUS.. potpuna prehrana za odrasle pse svih pasmina kojisu izloženi aktivnosti značajnog napora.Preporučije se za lovačke pse tijekom lova.Ističe se visokom energetskom vrijednošću.(4.850 kilokalorija).
SUPREME ADULT potpuna prehrana za odrasle pse svih pasmina koji vrše  normalnu aktivnost.Ističe se visokom energetskom vrijednošću.(4.650 kilokalorija).
SUPREME ADULT potpuna prehrana za odrasle pse svih pasmina koji vrše normalnu aktivnost.Ističe se visokom energetskom vrijednošću.(4.650 kilokalorija).
SUPREME PUPY. Potpuna prehrana za štence svih pasminado 6 tjedana do 12 mjeseci,te za ženkeu periodu okota i dojenja.
SUPREME PUPY. Potpuna prehrana za štence svih pasminado 6 tjedana do 12 mjeseci,te za ženkeu periodu okota i dojenja.
STONE CAT potpuna hrana za odrasle mačke bez dodatnih konzervansa.
STONE CAT potpuna hrana za odrasle mačke bez dodatnih konzervansa.
FISH potpuna prehrana za odrasle pse svih pasmina koji vrše normalnu aktivnost sa okusom ribe. Istiće se visokom energetskom vrijednošću.(4.650 kilokalorija).
FISH potpuna prehrana za odrasle pse svih pasmina koji vrše normalnu aktivnost sa okusom ribe. Istiće se visokom energetskom vrijednošću.(4.650 kilokalorija).Tvrtka

Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.